“De grootste uitdaging aan mijn job? Problemen oplossen als er iets defect is!” 

Heleen

Effe bellen

“Hoe meer ervaring je hebt, hoe sneller dat gaat. Maar in het begin moet je soms lang zoeken om de oorzaak van een storing te vinden.”
“Tja, daar sta je dan als beginner… Wat ik doe? Blijven zoeken natuurlijk! En gelukkig kan ik altijd bellen naar collega's als ik vragen heb.” 

Ik sta mijn mannetje

“Of ik wel sterk genoeg ben als vrouw? Ja hoor. Ik zoek altijd eerst naar slimme hulpmiddelen zoals een hefboom of een verlengstuk. Een mannelijke collega heb ik niet nodig!”
“Elke dag ziet er anders uit in onze job.”
“Ik begin om 7 uur ‘s morgens, dat is best vroeg. En soms ziet mijn dag er anders uit dan gedacht. Er kan altijd gebeld worden voor een dringende herstelling. Voor je het weet is je dag voorbij!”

"In het begin maakte ik eens een fout bij het vacumeren waardoor de olie een meter de lucht spoot en zowel ik zelf als het hele toestel compleet onder de olie zaten."

Ik heb ooit eens per ongeluk koelvloeistof uit een leiding laten lopen. De vloeistof bevroor meteen en mijn hand zag compleet wit en was verbrand. Altijd opletten dus, veilig werken is echt een must!

Hélène